Ολυμπιακοσ Ζενιτ : Τετραετής επέκταση στον Λίλαρντ από τους Μπλέιζερς με το / Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi.

Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό! Μαζί θα παρακολουθήσουμε live από το www.sportfm.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον ολυμπιακό και τη ζενίτ, στην αγία πετρούπολη, . Στην ρωσία απέναντι στην ζενίτ δοκιμάζεται σήμερα (12/11) ο ολυμπιακός για την 9η αγωνιστική της euroleague με στόχο την 7η νίκη του. Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi.

Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Μα αν φάω φρούτα και λαχανικά δεν θα χορτάσω… ΛÎ'ΘΟΣ!
Μα αν φάω φρούτα και λαχανικά δεν θα χορτάσω… ΛÎ'ΘΟΣ! from allstarbasket.gr
Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό! Μαζί θα παρακολουθήσουμε live από το www.sportfm.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον ολυμπιακό και τη ζενίτ, στην αγία πετρούπολη, . Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Στην ρωσία απέναντι στην ζενίτ δοκιμάζεται σήμερα (12/11) ο ολυμπιακός για την 9η αγωνιστική της euroleague με στόχο την 7η νίκη του.

Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό!

Στην ρωσία απέναντι στην ζενίτ δοκιμάζεται σήμερα (12/11) ο ολυμπιακός για την 9η αγωνιστική της euroleague με στόχο την 7η νίκη του. Μαζί θα παρακολουθήσουμε live από το www.sportfm.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον ολυμπιακό και τη ζενίτ, στην αγία πετρούπολη, . Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό!

Στην ρωσία απέναντι στην ζενίτ δοκιμάζεται σήμερα (12/11) ο ολυμπιακός για την 9η αγωνιστική της euroleague με στόχο την 7η νίκη του. Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό! Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Μαζί θα παρακολουθήσουμε live από το www.sportfm.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον ολυμπιακό και τη ζενίτ, στην αγία πετρούπολη, .

Στην ρωσία απέναντι στην ζενίτ δοκιμάζεται σήμερα (12/11) ο ολυμπιακός για την 9η αγωνιστική της euroleague με στόχο την 7η νίκη του. Μα αν φάω φρούτα και λαχανικά δεν θα χορτάσω… ΛÎ'ΘΟΣ!
Μα αν φάω φρούτα και λαχανικά δεν θα χορτάσω… ΛÎ'ΘΟΣ! from allstarbasket.gr
Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Μαζί θα παρακολουθήσουμε live από το www.sportfm.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον ολυμπιακό και τη ζενίτ, στην αγία πετρούπολη, . Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό! Στην ρωσία απέναντι στην ζενίτ δοκιμάζεται σήμερα (12/11) ο ολυμπιακός για την 9η αγωνιστική της euroleague με στόχο την 7η νίκη του. Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi.

Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό!

Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Στην ρωσία απέναντι στην ζενίτ δοκιμάζεται σήμερα (12/11) ο ολυμπιακός για την 9η αγωνιστική της euroleague με στόχο την 7η νίκη του. Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό! Μαζί θα παρακολουθήσουμε live από το www.sportfm.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον ολυμπιακό και τη ζενίτ, στην αγία πετρούπολη, . Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές .

Μαζί θα παρακολουθήσουμε live από το www.sportfm.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον ολυμπιακό και τη ζενίτ, στην αγία πετρούπολη, . Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Στην ρωσία απέναντι στην ζενίτ δοκιμάζεται σήμερα (12/11) ο ολυμπιακός για την 9η αγωνιστική της euroleague με στόχο την 7η νίκη του. Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι».

Μαζί θα παρακολουθήσουμε live από το www.sportfm.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον ολυμπιακό και τη ζενίτ, στην αγία πετρούπολη, . Eurobasket 2021: Τα highlights του Ελλάδα-Ιταλία (video)
Eurobasket 2021: Τα highlights του Ελλάδα-Ιταλία (video) from allstarbasket.gr
Μαζί θα παρακολουθήσουμε live από το www.sportfm.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον ολυμπιακό και τη ζενίτ, στην αγία πετρούπολη, . Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Στην ρωσία απέναντι στην ζενίτ δοκιμάζεται σήμερα (12/11) ο ολυμπιακός για την 9η αγωνιστική της euroleague με στόχο την 7η νίκη του. Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό! Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi.

Στην ρωσία απέναντι στην ζενίτ δοκιμάζεται σήμερα (12/11) ο ολυμπιακός για την 9η αγωνιστική της euroleague με στόχο την 7η νίκη του.

Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi. Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό! Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Μαζί θα παρακολουθήσουμε live από το www.sportfm.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον ολυμπιακό και τη ζενίτ, στην αγία πετρούπολη, . Στην ρωσία απέναντι στην ζενίτ δοκιμάζεται σήμερα (12/11) ο ολυμπιακός για την 9η αγωνιστική της euroleague με στόχο την 7η νίκη του.

Ολυμπιακοσ Ζενιτ : Τετραετής επέκταση στον Λίλαρντ από τους Μπλέιζερς με το / Το γύρισε με άμυνα, το έχασε από αυτή eurokinissi.. Πάτησε το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά στις αρχές . Συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί θέλουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Στην ρωσία απέναντι στην ζενίτ δοκιμάζεται σήμερα (12/11) ο ολυμπιακός για την 9η αγωνιστική της euroleague με στόχο την 7η νίκη του. Του έλειπε αυτό το "κάτι" για το πρώτο διπλό! Μαζί θα παρακολουθήσουμε live από το www.sportfm.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον ολυμπιακό και τη ζενίτ, στην αγία πετρούπολη, .